Știri Social
11 octombrie 2017

Oleskii Kaspruk şi Eka Tkeşelaşvili au semnat un Memorandum de cooperare

Oleskii Kaspruk şi Eka Tkeşelaşvili au semnat un Memorandum de cooperare

Primarul oraşului Cernăuţi, Oleksii Kaspruk şi şeful Iniţiativei Anticorpuţie a Uniunii Europene în Ucraina, Eka Tkeşelaşvili au semnat un Memorandum de cooperare, scopul căruia este combaterea corupţiei.

După cum a menţionat Eka Tkeşelaşvili, proiectul este foarte important pentru Uniunea Europeană, deoarece dorim să o ajutăm pe Ucraina în ceea ce priveşte elaborarea unui mecanism eficient de combatere a corpuţiei. Potrivit ei, este foarte important ca această iniţiativă să se desfășoare nu numai la nivel central. În acest proces ar trebui să fie implicată şi administraţia locală. Dna Eka este convinsă că un astfel de proces de centralizare în Ucraina va duce la schimbarea relațiilor dintre stat și cetățeni. De aceea, pentru a obține rezultate eficiente, foarte important este să fim sprijiniţi.  În plus, ea a menţionat că va fi înfiinţată o firmă, prin intermediul căreia, un grup de consultanţi vor acţiona în şase oraşe ale Ucrainei, inclusiv Cernăuţi, contribuind la dezvoltarea unei colaborări. De asemenea, va fi elaborat un plan care va duce combaterea corupţiei.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 185

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate