Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
09 februarie 2018

Pentru prima dată în orașul Cernăuți se va organiza o zonă a fanilor Jocurilor Olimpice de iarnă

Pentru prima dată în orașul Cernăuți se va organiza o zonă a fanilor Jocurilor Olimpice de iarnă

Cernăuțenii sunt chemați astăzi să deschidă zona fanilor Jocurilor Olimpice de Iarnă. Azi,  9 februarie, încep Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud PyeongChang ajunse la cea de-a XXIII-a ediție.

 
Scopul este să fie susținuți olimpicii ucraineni. În Cernăuți, zona fanilor va fi deschisă la ora 12 și 30 de minute la sediul televiziunii comerciale „Bukovyna”.

Potrivit televiziunii „Bukovyna”, zona fanilor  va fi deschisă în perioada 9-25 februarie. Doritorii vor putea urmări, sprijini și susține emisiunile live ale olimpicilor. De asemenea se anunță întâlniri interesante (exclusiviste) cu sportivi, antrenori, oameni care practică jocuri sportive, dar și cei care au un stil de viață sănătos. Pentru desert – training-uri, rapoarte speciale și, bineînțeles, ceai și cafea!

Jocurile Olimpice hibernale din Coreea de Sud se petrec aici pentru prima dată în istorie și vor debuta astăzi, cu promisiunea spectacolului deplin, unul care a costat 10 miliarde de dolari.

Întrecerile olimpice din 2018 se vor derula în 13 locuri – patinoare, arene și stadioane.

102 medalii la 15 discipline separate îi așteaptă pe sportive la Olimpiada de la PyeongChang

80 de kilometri despart locul de desfășurare a JO de zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

35.000 de locuri are Stadionul Olimpic din PyeongChang, în vreme ce patinoarul rezervat meciurilor de hochei pe gheață are o capacitate de 6.000 de locuri

7 perechi de frați și surori vor concura la această ediție a JO, la diverse sporturi

585 grame va avea medalia de aur, în vreme ce medaliile de argint și bronz sunt un pic mai ușoare, dar, oricum, cele mai grele din istorie

90 de țări vor participa la Jocuri, cu aproape 3.000 de sportivi.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 240

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate