Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
05 decembrie 2018

Peste 1400 de sticle de coniac contrafăcut „Carpați” au fost depistate la Ujgorod

Peste 1400 de sticle de coniac contrafăcut „Carpați” au fost depistate la Ujgorod

În timpul unor percheziții au fost depistate și confiscate 1400 de sticle de coniac contrafăcut „Carpați“, marcat cu  timbre ucrainene de acciz falsificate. Despre aceasta comunică  serviciul de presă al procuraturii regionale Transcarpatia.  

Poliția,  împreună cu procuratura, au stopat  activitatea ilegală de fabricare  și vindere a  coniacului contrafăcut. A fost stabilită  împlicarea a  patru locuitori din raionul  Ujgorod. În timpul perchezițiilor e au fost  depistate  și confiscate  1400 de sticle de coniac „Carpați“.

În prezent, în cadrul procedurilor penale inițiate în temeiul părții 3 din art. 199 din Codul penal al Ucrainei (fabricarea, depozitarea, achiziționarea, transportarea, transmiterea timbrelor de acciz, săvârșite de un  grup organizat  și în volum deosebit de mare), se efectuează activități operaționale  de anchetare  și documentare a  activităților ilegale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 260

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate