Știri Social
13 aprilie 2018

Peste 2.300 pachete de ţigări de proveniență ucraineană, confiscate la Borş, România

Peste 2.300 pachete de ţigări de proveniență ucraineană, confiscate la Borş, România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş - I.T.P.F. Oradea au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a fost depistat la ieşirea din ţară în timp ce transporta, în autoturismul personal, 2377 pachete de ţigări pentru care nu deţinea documente.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul maşinii, cantitatea de 2.377 pachete de ţigări, diferite mărci, de provenienţă Ucraina, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

La cercetări, tânărul a declarat că a achiziţionat ţigările de la o persoană pe care nu o cunoaşte, intenţionând să le comercializeze pe teritoriul Franţei.

Cele 2.377 pachete de ţigări, în valoare de 40.642 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun, se spune într-un comunicat de presă al Poliției.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 177

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate