Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
16 aprilie 2019

Peste 6.000 de pachete de țigări au depistat vameșii români într-o remorcă a TIR-ului din Ucraina

Peste  6.000 de pachete de țigări au depistat vameșii  români într-o remorcă a TIR-ului din Ucraina

Poliția de frontieră din România, la punctul de trecere a frontierei „Dyakovo-Halmeu“, împreună cu vameșii, a găsit în podeaua camionului, încărcat cu cherestea, 6.540 pachete de țigări de contrabandă, notează Agenția BucPress.

Depistarea  lotului  de contrabandă a avut loc în  data de 14 aprilie, la 17:30. Șoferul camionului,  în vârstă de 52 de ani, deține dublă cetățenie (română și ucraineană). A condus un camion și o remorcă înregistrată în România. Omul a transportat lemn din Ucraina în România în conformitate cu documentele care însoțesc această încărcătură.

Șoferul a încercat să evite controlul vamal. Polițiștii de frontieră împreună cu vameșii  au luat în considerare riscurile existente și au hotărât  să  supună unei verificări minuțioase  vehiculul, deoarece exista  suspiciunea că în transport pot fi  mărfuri de contrabandă.

În ascunzătoare   (podeaua dublă a remorcii) au fost depistate  6540 pachete de țigări de proveniență ucraineană, care au și fost  confiscate.

Conducătorul auto se confruntă cu o amendă de 10.000 de lei, mijlocul de transport sechestrat  a fost estimate la valoarea de 22.500 de lei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 394

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate