Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
12 aprilie 2019

Plata subvențiilor monetizate în Ucraina va continua

Plata  subvențiilor monetizate în Ucraina va continua

Plata subvențiilor monetizate, care a început la 1 martie curent, va continua  și în lunile aprilie și mai, a declarat vicepremierul Ucrainei, Pavel Rozenko, raportează UNN cu referire la serviciul de presă al viceprim-ministrului.

„Este necesar în continuare să se asigure informarea cetățenilor în legătură cu monetizarea subvențiilor și plata fondurilor la timp și în totalitate, deoarece plata lor va continua în lunile aprilie și mai”,  a spus Rozenko.

Vicepremierul a reamintit că, în întreaga Ucraina, subvențiile monetizate prin Fondul de pensii și Oschadbank vor fi primate de  aproximativ 3,5 milioane de familii din țară, iar suma lunară totală a subvenției este de 5,7 miliarde UAH.

„Dimensiunea medie a subvenției este de 1 680 UAH”, a afirmat Rozenko. El a menționat, de asemenea, că în următorul sezon de încălzire, plata subvențiilor va continua.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 121

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate