Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
15 martie 2019

Polițiștii ucraineni care „nu au observat” 80 kg de heroină într-o mașină la frontiera cu România au fost concediați

Polițiștii ucraineni care „nu au observat” 80 kg de heroină într-o mașină la frontiera cu România au fost concediați

Polițiștii de frontieră care au permis  să plece  spre  România mașina cu 80 kg de heroină  la bord au fost concediați  și vor fi testați la poligraf

Referitor la  faptul, că  vameșii și polițiștii de frontieă de la  Sectorul Poliției de Frontieră „Sighetu Marmației“, au depistat  în mașina „Renault“cu numere de înmatriculare  germane  substanțe  narcotice cu  o greutate de aproximativ 80 kg, la Detașamentul de frontieră Mucacevo  are loc o investigație internă.

Grănicerii ucraineni, care au permis trecerea  prin  punctul de control și trecere a frontierei din Ucraina spre România având la bord  80 kg de heroină au fost reținuți și testați pe un poligraf.

În present comandantul  unității  de frontier  și personalul military,  care a fost în tură la PF  „Solotvino“ au fost concediați. În prezent trec testările la poligraf pentru a stabili dacă mint sau nu.

Pentru desfășurarea investigației oficiale au fost  atrași și  angajații serviciilor de Securitate  internă  a autorităților de frontieră.

Conform informației de care dispune portalul  zakarpattea on line, grănicerii le-au propus și colegilor de la serviciul vamal să treacă testarea  pe un poligraf, care, de asemenea au permis mașinii în cauză  să treacă prin punctul vamal. Cu toate acestea, vameșii  au refuzat procedura. Motivele sunt în prezent necunoscute.

La Serviciul Frontierei de stat  au promis, că  la finalizarea anchetei și stabilirea tuturor  circumstanțelor,   toate informațiile  vor fi furnizate publicului și mass-media.

După cum a informat anterior Transcarpatia on-line în România la PF a fost supusă unui control aprofundat  mașina cu  doi olandez,  care a transportat prin Transcarpatia 84 kg de heroină.

După câteva zile în FE „Luzhanka“ grănicerii din  Transcarpatia au reținut un  cetățean turc cu peste  30 kg de heroină într-o mașină în ascunzătoare special amenajată..

 

Distribuie:
Vizualizări: 1876

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate