Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
11 aprilie 2018

Preţul la apa potabilă va creşte din nou

Preţul la apa potabilă va creşte din nou

Această decizie a fost luată în cadrul unor audieri publice. Potrivit şefului adjunct pentru problemele financiare şi economice din cadrul întreprinderii comunale „Cernivţivodocanal”, Olek-sandr Marţynkovski, tarifele la apa potabilă din Cernăuţi vor fi ajustate din cauza costurilor crescute pentru energia electrică, achiziţionarea de reactivi, combustibili şi lubrifianţi, remunerarea forţei de muncă şi creşterea cheltuielilor privind impozitele şi taxele.

Iniţial, tariful pentru aprovizonarea cu apă va creşte cu 13,5 la sută, adică cu o grivnă şi 30 copeici pe metru cub, iar pentru drenaj - cu 18,2 la sută sau cu 73 de copeici.

După cum a subliniat Oleksander Marţynkovski, dacă autorităţile de reglementare vor susţine aceste schimbări, preţurile pot fi ridicate deja în luna iunie a acestui an.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 207

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate