Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
08 februarie 2019

Profesorii care oferă meditații din regiunea Cernăuți trebuie să-și declare veniturile până la 1 mai

Profesorii care oferă meditații din regiunea Cernăuți trebuie să-și declare veniturile până la  1 mai

Persoanele care oferă servicii de îndrumare didactică ar trebui să-și declare câștigurile până la 1 mai 2019, anunță Serviciul Fiscal de Stat.

„În cazul în care un profesor nu este un antreprenor individual, dar oferă în mod constant servicii de îndrumare persoanelor fizice, atunci el este obligat să includă suma acestor venituri în venitul impozabil anual total și să depună o declarație fiscală ca urmare a anului fiscal raportat, precum și să plătească impozitul pe astfel de venituri”, au subliniat autoritățile fiscale din regiunea Cernăuți.

După cum se remarcă, declarația fiscală privind statutul și venitul pentru 2018 ale cadrelor didactice trebuie să fie depusă până la data de 1 mai 2019, la adresa de înregistrare fiscală sub forma Declarației fiscale privind statutul și venitul proprietății, aprobată prin ordinul Ministerului Finanțelor al Ucrainei din data de 02.10.2015, nr. 859, modificată prin Ordinul Ministerului Finanțelor al Ucrainei din 06/06/2017 nr. 556.

Suma datoriilor fiscale pentru impozitul pe venitul personal și taxa militară, menționate în declarația fiscală anuală, pot fi plătite independent până la 1 august 2019.

„Veniturile obținute din îndrumarea în conformitate cu Codul fiscal al Ucrainei sunt impozabile pe venitul personal la o rată de 18%, de asemenea, din venitul menționat, o taxă militară este impusă la o rată de 1,5%”, a adăugat departamentul.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 217

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate