Știri Social
14 martie 2019

Reacția lui Poroșenko după ce a fost găsit corpul neînsuflețit al unui angajat al Administrației Prezidențiale

Reacția lui Poroșenko după ce a fost găsit corpul neînsuflețit al unui angajat al Administrației Prezidențiale

Șeful statului ucrainean, Petro Poroșenko a reacționat după asasinarea unui membru al personalului administrației sale în fața unei biserici din Kiev.

Potrivit informației difuzate de postul tv 112.ua, președintele ucrainean a exprimat condoleanțe familiei angajatului omorât și a cerut oamenilor legii ”să găsească urgent criminalul și să-l pedepsească conform legislației ucrainene”. Petro Poroșenko a adăugat că victima ”a fost un membru demn al echipei administrației prezidențaile - un om decent și cinstit, un bun profesionist, care s-a bucurat de aprecierea și respectul jurnaliștilor din țară”.

Potrivit informațiilor difuzate de presa ucraineană, poliția din Kiev a găsit cadavrul unei persoane lângă poarta bisericii de pe srada Baghovutska din orașul Kiev. Ulterior, poliția a confirmat că persoana ucisă, Oleksandr Buhtatyi, născut în 1973, a fost consultant principal al Departamentului politici informaționale din cadrul Administrației Președintelui Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 749

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate