Social
Redactor: Mariana Struț
14 august 2019

Regiunea Cernăuți: La Storojineț a căzut grindină de mărimea nucilor

Regiunea Cernăuți: La Storojineț a căzut grindină de mărimea nucilor

În seara zilei de 13 august la Storojineț, regiunea Cernăuți, a plouat abundent și a căzut grindină de mărimea nucilor. În consecință au fost deteriorate acoperișurile și fațadele caselor, parbrizurile autovehiculelor, doborâte semănăturile. O parte a orașului este lipsită de curentul electric.


Dintre obiectele infrastructurei sociale cele mai mari daune au suferit școlile, gimnaziul, colegiul silvic și spitalul raional. Însă este înbucurător faptul că nu au fost înregistrate jertfe umane.


La școala medie  Nr.1 din orașul Storojineț a fost defectat 70% din acoperiș și sparte toate geamurile. O situație asemănătoare este înregistrată și la Spitalul raional.

Grindina a deteriorat toate autoturismele Secțiunii orășenești de poliție Storojineț.


Potrivit storozhynets.info în incinta Primăriei centrului raional este deschis un sediu operațional pentru înlăturarea consecințelor dezastruoase a grindinei din seara zilei de marți, 13 august.


În raionul Storojineț au fost înregistrate urmări grave în satele Panca și Ropcea. O cetățeancă a suferit leziuni corporale.


 

 

 

 

 

 

 

 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 511

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate