Știri Social
Redactor: Mariana Struț
13 martie 2019

Regiunea Cernăuți: Până în data de 1 aprilie va fi finalizată construcția a 3 ambulatorii

Regiunea Cernăuți: Până în data de 1 aprilie va fi finalizată construcția a 3 ambulatorii

Până în data de 1 aprilie 2019 urmează să fie finalizată construcția ambulatoriilor în satele Komariv, Ceahor și Ostrița a regiunii Cernăuți. Despre aceasta a anunțat directorul interimar al Departamentului construcțiilor al Administrației regionale de stat Cernăuți, Oleksandr Purșaga, în cadrul unei conferințe de presă.

Oleksandr Purșaga a menționat că Departamentul a decis construcția a 7 ambulatorii în mediu rural al regiunii Cernăuți.

De la startul construcțiilor au fost alocate 13,2 milioane grivne din bugetul de stat, inclusiv cofinanțare din bugetele locale – apriximativ jumate de milion grivne.

„În momentul de față pe șantierele ambulatoriilor din satele Ceahor, Komariv și Ostrița se efectuează lucrările de montare a acoperișului și utilităților. În satele Mahala, Horbova și Oprișeni a fost finalizată tencuiala”, a menționat Oleksandr Purșaga.

În același timp, prin ordinul Ministerului dezvoltării regionale din data de 29 noiembrie 2018, №325, au fost aprobată construcția altor 2 ambulatării în regiunea Cernăuți, în satele Mamaivți (Mămăiești) și Milievo.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 132

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate