Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
25 mai 2018

Regiunea Cernăuți: peste cinci mii de absolvenți vor termina școala anul acesta

Regiunea  Cernăuți: peste  cinci mii de absolvenți vor termina școala anul acesta

În regiunea Cernăuți anul acesta vor fi mai mulți absolvenți decât anul trecut. În special, în acest an, vor termina școala mai mult de 5.600 de elevi, iar anul trecut au fost – 4.900, conform Departamentului de Educație al Administrației Regionale Cernăuți.

„În acest an, în regiunea Cernăuți vor fi 3.399 de absolvenți, dintre care 1.154 sunt de 11 clase și 2.245 de nouă clase, comparativ cu anul trecut, numărul nu s-a schimbat mult”, a declarat Serghei Martynyuk, șeful departamentului de învățământ al orașului Cernăuți celor de la molbuk.ua.

La Ministerul Educației și Științei a Ucrainei s-a raportat că în 2018 va fi un număr record de absolvenți - aproximativ 200 de mii în întreaga țară.

Astăzi în multe instituții de învățământ din regiunea Cernăuți clinchetul clopoțelului va suna pentru ultima dată, cu această ocazie, Centrul Media BucPress îi felicită pe absolveți, urându-le mult succes și o vacanță frumoasă!

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 382

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate