Știri Social
Redactor: Marin Gherman
13 noiembrie 2017

România: proteste faţă de măsurile fiscale şi proiectul de modificare a Legilor Justiţiei

România: proteste faţă de măsurile fiscale şi proiectul de modificare a Legilor Justiţiei

Mii de persoane au protestat în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară faţă de proiectul de modificare a Legilor Justiţiei şi a Codului Fiscal.

În mai multe localităţi din ţară mii de persoane au protestat împotriva noilor măsuri fiscale şi faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei, cei mai mulţi protestatari fiind în municipiile Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov.

Peste 1.000 de persoane au plecat duminică în marş de la Piaţa Victoriei către sediul PSD din București de pe şoseaua Kiseleff. Jandarmii au încercat să îi comaseze pe protestatari pe o singură bandă de circulaţie, însă protestatarii au ocupat şoseaua Kiseleff – potrivit Agerpres.

Aproximativ 1.000 de persoane au protestat în centrul municipiului Cluj-Napoca. Manifestanţii au scandat lozinci anti-guvernamentale şi au adus cu ei pancarte cu mesaje precum "Ziua sunt corporaţia, dar seara #rezist", precum şi steaguri tricolore. După ce au manifestat o oră în centrul oraşului, protestatarii au pornit în marş spre Prefectură.

Circa 2.000 de persoane, potrivit organizatorilor, au protestat duminică seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, împotriva Guvernului, a proiectului de modificare a Legilor Justiţiei, a trecerii obligaţiilor fiscale de la angajatori în sarcina angajaţilor, dar şi împotriva ''statului condus de hoţi''.

''Nu vrem să fim conduşi de hoţi'', ''Rezistăm, nu cedăm'', ''Jos ciuma roşie'', ''Demisia'', ''Jos Tăriceanu, Dragnea şi Dorneanu'', sunt câteva dintre lozincile care se aud în piaţă. Protestatarii au venit dotaţi cu vuvuzele, drapele tricolore şi mesaje scrise.

Proteste au avut loc și la Târgu Mureş, Ploieşti, Galaţi, Bistriţa, Iaşi, Tulcea, Baia Mare, Alexandria și Alba Iulia, informează corespondenției Agenției Naționale de Presă Agerpres.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 234

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate