Știri Social
06 decembrie 2017

Să ne facem cunoscuți campionii

Să ne facem cunoscuți campionii

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) dorește să premieze excelența și să încurajeze performanțele sportive ale elevilor și studenților români din țară și din străinătate, urmărind ca prin aceste acțiuni să fie aproape de comunitățile de români din afara granițelor și să promoveze identitatea românească.

În acest sens, se dorește extinderea publicului țintă a Programului Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, lansat de curând de Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), și la elevii și studenții din diaspora care au obținut performanțe sportive deosebite, prin realizarea unui parteneriat MRP-MTS, sub egida motto-ului „Campioni Români în Diaspora”, notează timp românesc.

Așadar, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni lansează invitația de a face cunoscute, pe adresa de e-mail comunicare@mprp.gov.ro, persoanele din comunitatea dumneavoastră (din școli, licee și universități), care practică sporturi de performanță, pentru a realiza o bază de date cu aceștia în vederea implicării lor în acest proiect de amploare.

BucPress 

Distribuie:
Vizualizări: 159

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate