Știri Social
18 mai 2017

Specialişti români în domeniul psiholohiei și educației, cu gândul şi la tineriii cernăuţeni

Specialişti români în domeniul psiholohiei și educației, cu gândul şi la tineriii cernăuţeni

În regiunea Cernăuţi se află un grup de specialişti în domeniul psihologiei, psihiatriei şi ştiinţelor educaţiei din România. În data de 17 mai medicii români s-au întâlnit cu elevii şcolilor nr. 10 şi 17 din vechea urbe cernăuţeană, precum şi cu elevii Gimnaziului „Alexandru cel Bun” nr. 6 din oraşul Cernăuţi.

Astăzi, în prima parte a zilei specialiştii români au purtat un dialog sincer cu elevii şi cadrele didactice de la şcoala de cultură generală din satul Ostriţa, raionul Herţa, discutând cu ei diverse probleme legate de dependenţa de internet, reţelele de socializare, urmările grave ale acestui viciu, dar şi despre jocurile din internet care îi determină pe copii să recurgă la diverse metode de sinucidere. Specialiştii în domeniu din România au discutat cu tinerii români din regiunea Cernăuţi despre aceste şi alte probleme pe care le întâlnesc copiii şi tineretul studios, dându-le unele sfaturi, astfel încât să nu cadă în capcana depresiei şi a altor stări grave.

În după ameaza zilei de joi, 18 mai, Centrul Cultral Român „Eudoxiu Hurmuzachi” organizează o întâlnire a tinerilor de la instituţiile superioare de învăţământ cu oaspeţii români. La această masă rotundă sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi în rezistenţa împotriva efectului negativ al condiţiilor de stres în care trăieşte societatea contemporană din Ucraina şi din întreaga Europă.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 158

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate