Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
13 martie 2019

Spitalul regional de urgenţă va dispune de un centru modern de ajutor

Spitalul regional de urgenţă va dispune de un centru modern de ajutor

La Spitalul regional de urgenţă  din Cernăuţi va funcţiona cu o secţie de urgenţă modernă. De asemenea, va fi deschis un centru de telemedicină.

Potrivit unui raport al Departamentului de sănătate din cadrul ARS Cernăuţi, este vorba de un proiect implementat prin acordarea de granturi, în special, în cadrul programului UE-Ucraina-Moldova-Germania.

Secţia va fi dotată cu aparate moderne de diagnosticare precum şi se va acorda asistenţă urgentă, iclusiv îngrijire chirurgicală şi intensivă. După cum a menţionat medicul-şef al Spitalului regional de urgenţă, Okleksander Gruşko, în prezent, aproape toate lucrările de construcţie sunt finalizate. Este în curs de desfăşurare instalarea utilajului, după care se prevede punerea în funcţiune a noiilor unităţi structurale.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 171

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate