Știri Social
09 august 2018

Stagii de pregătire pentru cadrele didactice din școlile românești din Ucraina

Stagii de pregătire pentru cadrele didactice din școlile românești din Ucraina

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului României nr.31/25.01.2018 privind numărul burselor, al stagiilor de specializare, criteriile de acordare și modalitatea de acordare, criteriile de stabilire a asociațiilor, fundațiilor și a altor organizații nonguvernamentale prin intermediul cărora se vor acorda bursele, criteriile de selecție a beneficiarilor care vor primi aceste burse, precum și criteriile de selecție a cadrelor didactice implicatepublicat în Monitorul Oficial al României nr. 98/01.02.2018, partea I, Ministerul Educației Naționale a stabilit oferta stagiilor de specializare organizate de Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava pe parcursul acestui an universitar (2017 – 2018) pentru cadrele didactice din școlile românești din Ucraina, citim pe site-ul oficial al Consulatului României la Solotvino.

Cheltuielile legate de participarea la cursuri sunt suportate de Ministerul Educației Naționale, iar fiecare participant va beneficia de cazare și masă (mic dejun, prânz și cină), precum și de o  bursă în valoare de 300 lei / stagiu.

Oferta stagiilor de specializare este diversă, candidații urmând a se înscrie direct la instituțiile de învățământ superior, conform calendarului propriu de înscriere.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1356

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate