Știri Social
Redactor: Marin Gherman
13 noiembrie 2017

Susținătorii aderării la UE au devenit majoritari în Republica Moldova (sondaj)

Susținătorii aderării la UE au devenit majoritari în Republica Moldova (sondaj)

Rezultatele unui proaspăt sondaj de opinie, realizat în Republica Moldova, sugerează că procentul cetățenilor care ar sprijini aderarea la Uniunea Europeană a crescut semnificativ.

Astfel, pentru prima dată din 2015, numărul susținătorilor aderării la Uniunea Europeana este mai mare decât al adepților integrării în Uniunea Economică Eurasiatică. Raportul este de 49% pro-UE, față de 38% pentru Uniunea Euroasiatică – informează Pagina de Rusia.

Sondajul a fost finanțat de o agenție a guvernului american și dat publicității de Institutul Internațional Republican. A fost efectuat la sfârșitul lunii septembrie și prima parte a lunii octombrie. În același timp, potrivit sondajului, Partidul Socialist al lui Igor Dodon ar fi votat la eventualele alegeri parlamentare de 30 la sută dintre alegători.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 2366

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate