Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
26 iunie 2019

Transcarpatia: Intervenții chirurgicale pe cord gratuite pentru pacienții din Mucacevo

Transcarpatia: Intervenții chirurgicale pe cord gratuite pentru pacienții din Mucacevo

Toate investigațiile  necesare se fac  în timp util: angiografia coronariană, stenting -  pacienții din secția  cardiologie a Spitalului Clinic municipal Mucacevo le trec  gratuit la clinica regională de cardiologie.

Dacă pacientul are nevoie de tratament peste hotarele regiunii, atunci el este trimis la Institutul Național de Chirurgie Cardiovasculară „M.M. Amosov”.

Chiar și cele mai complexe operații pe cord  pacienților internați în secția  de cardiologie a  spitalului, atât în regiune, cât și peste hotarele ei, sunt  făcute gratuit.

 Potrivit șefului secției de cardiologie, Zhanna Tegzza, de la începutul acestui an, de stendul coronarian au beneficiat  46 de pacienți, dintre care 29 fac parte din categoria urgente. Șase pacienți au o intervenție chirurgicală by-pass aortico-coronariană și patru au suportat o operație, prin care sunt înlocuite  valvele cardiace.

Medicii subliniază: este necesar să se solicite ajutor la timp, deoarece anume de  adresarea la medic la timpul oportun  depinde tratamentul și recuperarea ulterioară.

Agenția BucPress –  www.bucpress.eu

 

 

Ultimile știri Social
Distribuie:
Vizualizări: 375

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate