Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
10 ianuarie 2019

Transcarpatia: Țigări de contrabandă, ascunse în roțile unui tren

Transcarpatia: Țigări de contrabandă, ascunse în roțile unui tren

În această dimineață, la punctul de control și trecere a frontierei "Chop (Prietenia)", grănicerii  au reținut un lot de articole de tutungerie de contrabandă.

La verificarea trenului  ce transporta gaze din Ucraina în Ungaria, grănicerii împreună cu fiscul au depistat 1.000 de pachete de țigări "Rothmans". Pentru  transportarea ilegală a produselor de tutungerie peste graniță  au  utilizat  caracteristicile de proiectare ale perechilor de roți la cisterne. Grănicerii încearcă să determine cine a fost atât de ingenios  și unde au  încărcat marfa ilegală .

Conform legislației actuale, țigările au fost confiscate de autoritățile vamale, care va determina valoarea  țigărilor, informează   serviciul de presă al detașamentului  de frontieră Chop.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Distribuie:
Vizualizări: 189

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate