Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
16 mai 2018

Transcarpatia va semna un protocol de cooperare cu regiunea Košice, Slovacia

Transcarpatia va semna un protocol de cooperare cu regiunea  Košice, Slovacia

În fiecare an protocolul corespunzător se semnează în timpul marcării Zilei Bunei Vecinătăți între Ucraina și Slovacia. Anul acesta evenimentul va avea loc pe 26 mai.

Documentul prevede realizarea  pe termen scurt a unor măsuri concrete, domenii specifice de interes comun, potrvit Inter Regio News. În special, este vorba despre vizite și schimburi între cele două regiuni,  schimb de delegații a reprezentanților guvernelor locale pentru studierea și transmiterea experienței reformei slovace a administrației publice locale, schimb de experiență în domeniul sănătății, protecția mediului, promovarea utilizării eficiente a potențialului turistic și de agrement în cele două regiuni, precum şi implementarea programelor educaționale, culturale și artistice.

Realizarea protocolului va contribui la stimularea participării părților la programe care vizează dezvoltarea cooperării ucraineano-slovacă, în special a zonelor de frontieră, cu atragerea de surse UE.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 432

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate