Știri Social
09 noiembrie 2018

Ucraina prezintă interes turistic pentru Spania, Israel, Lituania şi mai puţin pentru ţările vecine

Ucraina prezintă interes turistic pentru Spania, Israel, Lituania şi mai puţin pentru ţările vecine

Numărul turiștilor străini care au intrat în Ucraina în ianuarie-iunie 2018 a scăzut cu 1,7%, comparativ cu aceeași perioadă din 2017. Despre aceasta se spune în raportul Ministerul Dezvoltării Economice, conform datelor Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei.

Potrivit acestora, în primul trimestru al anului 2018 în Ucraina au intrat cu 3,2 la sută mai puţini străini decât în ​​primul trimestru al anului 2017. Potrivit statisticilor, liderii turismului primar în prima jumătate a anului 2018 au devenit în mod tradițional țările de frontieră, respectiv Moldova, Belarus, Rusia, Polonia, Ungaria, România și Slovacia. Dacă în cazul primelor patru țări din listă indicii fluxului de intrare s-au schimbat ușor, în cazul Ungariei, declinul a fost de 26,4%, România - 11,4% și Slovacia – 10,1%.

În același timp, a crescut în mod semnificativ numărul turiștilor care vizitează Ucraina din Spania, Marea Britanie, Israel, Lituania, Turcia. De asemenea a crescut numărul turiştilor din Cehia, Italia, Germania, SUA şi Franţa.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 164

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate