Social
20 august 2019

Ucrainenii continuă să plece în Rusia la studii și muncă

Ucrainenii continuă să plece în Rusia la studii și muncă

În primele două trimestre ale anului 2019, în Federația Rusă au intrat 181,5 mii de studenți, dintre care 13,7 mii de studenți din Ucraina.

Potrivit informației difuzate de rbc.ua, serviciul de frontieră al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei a lansat pentru prima dată statistici oficiale cu privire la numărul persoanelor și scopul acestora la intrare pe teritoriul Rusiei.

În prima jumătate a anului în curs, 2 milioane 400 mii de străini au declarat la intrarea în Rusia despre ”căutarea unui loc de muncă”, potrivit poliției de frontieră ruse - 164 mii 600 mii dintre aceștea sunt cetățeni ai Ucrainei.

Ucraina se află pe locul patru după Kazahstan (59,3 mii), China (21,2 mii) și Uzbekistan (14 mii) la numărul studenților străini sosiți în Rusia, cât și al numărului forțelor de muncă care au intrat în acest an pe teritoriul Federației Ruse.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 302

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți