Știri Social
17 mai 2018

Un autobuz cu pasageri s-a răsturnat în apropiere de Cernăuţi

Un autobuz cu pasageri s-a răsturnat în apropiere de Cernăuţi

Accidentul a avut loc în această dimineață, 17 mai, în satul Korovia, raionul Hliboca. Potrivit martorilor oculari, un autobuz cu pasageri de pe ruta Hliboca-Cernăuţi s-a răsturnat.

Autobuzul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. Sunt victime. La locul accidentului se află echipaje de la ambulanţă şi poliţie, transmite acc.cv.ua. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Naționale a Ucrainei în regiunea Cernăuți, Janeta Osaveliuk,  un atobuz cu pasageri, care circula din centrul raional Hliboca spre Cernăuţi, s-a răsturnat. Autobuzul a suferit avarii din cauză că a intrat într-un şanţ pentru a evita impactul cu maşina ce a apărut brusc în faţă. Conform informațiilor preliminare, șase pasageri au fost internaţi la Spitalul de urgență din Cernăuți.

Sursa foto: acc.cv.ua

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 654

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate