Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
16 iulie 2018

Un autobuz cu pasageri ucraineni a fost implicat într-un grav accident rutier în Polonia

Un autobuz cu pasageri ucraineni a fost implicat într-un grav accident rutier în Polonia

În sudul Poloniei, în zona orașului Żory, un autobuz plin cu pasageri ucraineni ce se întorceau din Praga, a fost implicat într-un grav accident rutier, potrivit vesti-ua.net

Coliziunea autobuzului cu remorca tractorului a avut loc în jurul orei 6 dimineața.

„Autobuzul cu numere de îmatriculare ucainene a intrat în remorca unui tractor, care nu ar fi trebuit să fie pe autostradă”, - a raportat poliția din orașul Katowice.

Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a suferit. În același timp, portalul dtp.kiev.ua raportează despre opt răniți.

La bordul autobuzului se aflau pasageri ucraineni care se întroceau acasă din Praga. Totodată, se menţionează că accidenetul a fost provocat de vizibilitatea redusă pe autorstradă din cauza ceţii, comunică publicaţia „Dziennik Zachodni”. Potrivit anchetei desfăşurate la faţa locului, tractorul transporta animale de circ. Din cauza ceții, tractoristul nu a observat semnul corespunzător și a mers greşit pe autostradă, dar nu s-a putut întoarce. Din fericire animalele nu au avut de suferit.

Pentru pasagerii din Ucraina a fost trimis un autobuz nou, care i-a dus la cel mai apropiat punct pentru deservirea călătorilor.

Autostrada, pe care a survenit accidentul a fost blocată, iar pe ambele părți s-au format mari blocaje de trafic.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 555

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate