Știri Social
Redactor: Marin Gherman
11 iunie 2018

Un medic român a reprezentat Ucraina la Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică

Un medic român a reprezentat Ucraina la Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică

Aurel Roșca, chirurg-pediatru din Cernăuți, a reprezentat Ucraina la Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică, care s-a desfășurat în perioada 6-9 iunie a.c. la București. Congresul a fost găzduit de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București – informează Agenția BucPress.

Aurel Roșca a reprezentant Spitalul de Copii din Cernăuți, Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină din Cernăuți, dar și Societatea Medicală „Isidor Bodea”, o asociație a medicilor români din Ucraina.

Fiind unicul reprezentant al Ucrainei la acest congres internațional, medicul român a vorbit despre tratamentul disfraziilor spinale la copii. Aurel Roșca a prezentat și rezultatele studiului publicat în Revista Pediatrică internațională.

Mai multe detalii despre Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică – în interviul solicitat de jurnalistul BucPress TV chirurgului-pediatru Aurel Roșca. Interviul poate fi vizionat în subsolul acestui text.

BucPress

Material video
BucPress TV: Un medic român a reprezentat Ucraina la Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică

Distribuie:
Vizualizări: 1546

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate