Știri Social
Redactor: Leonid Parpauț
06 decembrie 2018

Universitatea din Cernăuți: Cursuri suspendate din cauza frigului

Universitatea din Cernăuți: Cursuri suspendate din cauza frigului

Din cauza încetării furnizării energiei termice în toate cele 17 clădiri ale Universității Naționale din Cernăuți, începând cu 6 decembire, sunt suspendate cursurile pentru studenți. Despre suspendarea cursurilor a anunțat rectorul universității, Stepan Melniciuk.

Potrivit lui, în după-amiaza zilei de ieri, 5 decembrie, în toate sălile de curs ale Universității din Cernăuți a fost întreruptă alimentarea cu gaze de către furnizor. Compania ”CernivțiGaz” a explicat acest lucru prin faptul că întreprinderea nu a primit confirmarea volumului de consum de gaze pentru luna decembrie. Rectorul Universității Naționale a explicat: ”Cursurile pentru studenți nu sunt suspendate, dar administrația recomandă șefilor de la toate catedrele să permită studenților să nu frecventeze orele. Motivul: dacă în sălile de curs este frig”.

Astfel, la 6 decembrie, cadrele didactice de la toate facultățile Universității Naționale din Cernăuți le-au permis studenților să lipsească de la cursuri.

Compania monopolist de furnizare a gazelor în orașul Cernăuți a întrerupt alimentarea cu agent termic 10 instituții din regiune, inclusiv, în două departamente ale Primăriei de Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 487

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate