Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
12 martie 2019

Vântul puternic care s-a abătut asupra Bucovinei a adus mari pierderi materiale

Vântul puternic care s-a abătut asupra Bucovinei a adus mari pierderi materiale

Potrivit unui raport al Administrației Regionale de Stat Cernăuţi, în raionul Hliboca 8 case de locuit au rămas fără acoperiş, acesta fiind luat de vânt. De asemenea, a avut de suferit magazinul „Lilak” şi secţia terapeutică a Spitalului Raional Hliboca. Nu mai puţin a suferit Complexul instructiv-educativ Dimca,  vântul puternic distrugând acoperişul şcolii cu o suprafaţă de 210 metri părtraţi.

Din cauza rafalelor de vânt a avut de suferit şi raionul Chiţmani, fiind distrus acoperişul spitalului raional şi al câtrova clădiri adiacente.

Vremea rea a făcut dezastru şi în centrul regional Cernăuţi. Astfel, fără acoperiş a rămas şcoala Nr.16 şi clădirea Filarmonicii. De asmenea, au fost blocate mai multe drumuri  din cauza ruperii firelor de înaltă tensiune şi copacilor căzuţi pe drum.

Serviciul pentru situaţii de urgenţă a preluat sub control obiectele devastate şi contribuie la înlăturarea consecinţelor.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 515

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate