Știri Social
11 octombrie 2017

Volodymyr Groisman: reforma sistemul de pensii a fost pentru mine o onestitate

Volodymyr Groisman: reforma sistemul de pensii a fost pentru mine o onestitate

Începând de astăzi, 11 octombrie pensionarii ucraineni se vor bucura de o creştere a pensiei, deoarece Legea privind reforma sistemul de pensii a intrat deja în vigoare.

Asupra acestui fapt a accentuat Primul Ministru al Ucrainei, Volodymyr Groisman în adresarea video publicată pe pagina sa de Faceebok.  „La 10 octombrie legea despre noul sistem de pensii a fost publicată, iar astăzi a intrat în vigoare, iar aceasta înseamnă că începem realizarea acestui proiect de lege şi totodată începe procesul de majorare a pensiilor”, a accentuat Volodymyr Groisman.

În acelaşi timp, şeful guvernului a dat asigurări că adoptarea modificărilor legislative necesare pentru creşterea pensiilor au fost pentru el „o onestitate”, precum şi a remarcat că dacă aceste decizii nu ar fi fost luate, el ar fi demisionat din post.

După cum a raportat Ukrinform, la 3 octombrie Rada Supremă a Ucrainei a adoptat reforma sistemului de pensii, care prevede modernizarea pensiei din luna octombrie, iar de 1 ianuarie 2018 şi  mărirea vechimii de muncă pentru ieşirea la pensie de la 15 la 25 de ani.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 113

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate