Știri Social
Redactor: Mariana Struț
15 aprilie 2019

Zile libere în luna mai și aprilie. Cât se vor odihni cernăuțenii de Sfintele Paști?

Zile libere în luna mai și aprilie. Cât se vor odihni cernăuțenii de Sfintele Paști?

În luna mai cernăuțenii se vor odihni timp de 5 zile neîntrerupt. În luna mai a anului 2019 toți cetățenii ucraineni vor beneficia de două zile libere adăugătoare – 1 și 9 mai cu ocazia Zilei muncii și Zilei victoriei asupra nazismului.

În afară de zilele de sâmbătă și duminică în luna mai 2019 zile libere vor fi ziua de miercuri 1 mai și ziua de joi 9 mai.

Reamintim că în această primăvară ucrainenii vor beneficia de 5 zile libere neîntrerupt cu ocazia sărbătorilor Pascale. Deoarece Paștele anul acesta este sărbătorit în data de 28 aprilie, iar lunea, 29 aprilie, este zi liberă urmând și Ziua muncii pe 1 mai, ziua de marți 30 aprilie va fi zi liberă. Pentru ziua de 30 aprilie se va lucra în ziua de 11 mai – sâmbăta.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 232

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate