Știri Social
Redactor: Marin Gherman
11 septembrie 2019

Ziua Cooperării Europene va avea loc la Cernăuți cu sprijinul Programului Operaţional Comun România - Ucraina 2014-2020

Ziua Cooperării Europene va avea loc la Cernăuți cu sprijinul Programului Operaţional Comun România - Ucraina 2014-2020

Programul Operaţional Comun România - Ucraina 2014-2020 se alătură şi în acest an celorlalte programe de cooperare finanţate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradiţional, Ziua Cooperării Europene.

Acţiunile vor contribui la salvarea de vieţi omeneşti, prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program.

„Europa pentru TINE! Tu pentru VIAŢĂ! Fii DONATOR!" este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina şi în România, în perioada 18 - 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale Tulcea, Botoşani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Ujgorod, Odessa (Ucraina).

„Invităm locuitorii din aria programului să se alăture acestei iniţiative, astfel încât să contribuim cu adevărat la salvarea semenilor noştri. În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorţi, va acorda, în fiecare locaţie, premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea câştigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie 2019. Toate detaliile campaniei vor fi publicate şi actualizate permanent pe website-ul www.ro-ua.net şi pe pagina de Facebook a programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020”, potrivit unui comunicat de presă ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, remis Agenției BucPress.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Social
Distribuie:
Vizualizări: 353

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate