Cultură
Redactor: Marin Gherman
07 iunie 2021

Abonați-vă la „Monitorul bucovinean” și „Gazeta de Herța”

Abonați-vă la „Monitorul bucovinean” și „Gazeta de Herța”
07 iunie 2021

Abonați-vă la „Monitorul bucovinean” și „Gazeta de Herța”

La oficiile poștale din regiunea Cernăuți se desfășoară abonarea la presa periodică pe a doua jumătate a anului 2021. Românii din regiune pot să se aboneze la două publicații care apar periodic în limba română – „Monitorul bucovinean” și „Gazeta de Herța”.

Ambele publicații de limba română apar săptămânal, au statut regional și oferă cititorilor informații, analize și reportaje actuale. Indicele de abonare a „Gazetei de Herța” este 30543, iar indicele de abonare pentru pensionari – 76303.

„Monitorul bucovinean” anunță că abonamentele pot fi întocmite la toate oficiile poștale din regiunea Cernăuți sau la factorii poștali, indicele de abonare fiind 61543, iar indicele de abonare pentru pensionari – 76527. Costul abonării unui ziar românesc pentru 6 luni este de 110-120 grivne.

„Monitorul Bucovinean” și „Gazeta de Herța” sunt două ziare de limbă română care au mai rămas în regiunea Cernăuți. Ele vor fi editate în continuare numai datorită abonării!

Agenția BucPress din Cernăuți îi îndeamnă pe toți românii din regiunea Cernăuți să susțină presa de limba română prin faptă!

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 747


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți