Cultură
Redactor: Mariana Struț
28 noiembrie 2019

Astăzi, 29 noiembrie la Cernăuți eate sărbătorită Ziua națională a României

Astăzi, 29 noiembrie la Cernăuți eate sărbătorită Ziua națională a României

Astăzi, 29 noiembrie 2019, la Cernăuți eate sărbătorită Ziua națională a României prin depuneri de flori la monumentul poetului nepereche Mihai Eminescu urmând recepția oficială organizată de Consulatul General al României la Cernăuți, informează Agenția BucPress.

Delegații din România , reprezentanți ai mediului asociativ, românii din Cernăuți și reprezentanții puterii locale au depus coroane și jerbe de flori la monumentul poetului național Mihai Eminescu din centrul orașului Cernăuți. Evenimentul având loc în colaborare cu Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina „Mihai Eminescu”.

În seara zilei de 29 noiembrie urmând o recepție oficială, organizată de Consulatul General al României la Cernăuți reunind românii din regiune, reprezentanții autorităților locale, oaspeți din România, pentru a spune „La mulți ani” poporului român și României cu prilejul Zilei Naționale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1103

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți