Cultură
Redactor: Mariana Struț
02 iunie 2020

Campania de admitere la Universitatea Națională din Cernăuți va avea loc în august

Campania de admitere la Universitatea Națională din Cernăuți va avea loc în august

Cererile pentru înscriere la Universitatea Națională ”Iurii Fedkovici” din Cernăuți pentru studiile de specialitate vor fi prmite începând cu 17 august, cererile pentru masterat – din data de 5 august.

Documentele de înscriere pot fi depuse doar în format electronic. Viitorii masteranzi la fel pot depune distanțat cererile, cu excepția celor care nu au susținut examenul obligatoriu la limba engleză.

Primirea cererilor și a documentelor necesare va dura până în data de 22 august. Documentele pot fi depuse prin poștă sau personal.

Anul de învățământ pentru studenții care studiază deja va începe ca de obicei în data de 1 septembrie, pentru cei care intră la Universitate în acest an semestrul va începe mai târziu în data de 14 septembrie.

Reamintim că testarea independentă de probă se va desfășura între 15-17 iunie. Iar în data de 25 iunie va avea loc testarea independentă a cunoștințelor, iar atestatele de studii medii absolvenții le vor primi la finele lunii iulie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 356

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți