Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
13 octombrie 2020

Ceremonie de înmânare a decoraţiilor conferite de către Preşedintele României

Ceremonie de înmânare a decoraţiilor conferite de către Preşedintele României

Ambasadorul României în Ucraina a înmânat marţi, 13 octombrie 2020, decoraţiile conferite de către Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, doamnei Lilia Govornean, profesor de limba şi literatura română la şcoala nr.17 din Cernăuţi şi şcolii cu predare în limba română din satul Oprişeni (director Nicolae Bodnariuc), raionul Hliboca, regiunea Cernăuţi.

Însemn de deosebită apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul şi dăruirea puse, de-a lungul timpului, în slujba actului educaţional, pentru contribuţia avută la promovarea limbii şi literaturii române şi a imaginii României peste hotare, pentru susţinerea activă a culturii şi a valorilor României, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru învăţământ” în grad de Cavaler doamnei Lilia Govornean, profesor de limba şi literatura română la Şcoala nr. 17 din Cernăuţi.

De asemenea, în semn de deosebită apreciere pentru contribuţia avută la promovarea limbii şi literaturii române şi a imaginii României peste hotare, pentru susţinerea activă a culturii şi a valorilor româneşti, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru învăţământ” în grad de Ofiţer Şcolii cu predare în limba română din satul Oprişeni (director Nicolae Bodnariuc), raionul Hliboca, regiunea Cernăuţi. Ceremonia a avut loc în cadrul Consulatului General al României la Cernăuţi.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 457
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți