Cultură
Redactor: Mirela Amarie
11 septembrie 2020

Cernăuți: Biblioteca Ştiinţifică Regională și-a extins gama de servicii și resurse online

Cernăuți: Biblioteca Ştiinţifică Regională și-a extins gama de servicii și resurse online

În perioada de carantină, Biblioteca Ştiinţifică Universală Regională „M. Ivasiuc” din Cernăuți și-a extins gama de servicii și resurse, care pot fi obținute de la distanță. Irina Isopenko, șef-adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, a verificat zilele acestea modul în care funcționează instituția în condițiile de restricție.

În prezent, la dispoziția cititorilor stau următoarele resurse de informații online: catalogul electronic, bazele de date, ajutorul virtual și prezentările aparițiilor editoriale, site-ul web, bloguri și multe altele.

Conform instituției, bibliotecarii comunică prin chat-uri, rețele sociale și e-mail.

Irina Isopenko a cerut  conducerii bibliotecii regionale să dezvolte în viitorul apropiat un formular electronic de cerere pentru servicii.

O problemă cu care se confruntă bibliotecilie în această perioadă este conexiunea slabă  la Internet a bibliotecilor rurale, chestiune care va fi rezolvată de către Departamentul de Cultură al Administrației Regionale de Stat și conducerea locală, a spus șeful adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Irina Isopenko.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 153

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți