Cultură
Redactor: Mirela Amarie
26 iunie 2020

De la 2 iulie se deschid cinematografele în Ucraina

De la 2 iulie se deschid cinematografele în Ucraina

Zilele acestea, Cabinetul de Miniștri a permis cinematografelor din Ucraina să reia operațiunile începând cu 2 iulie. În același timp, li se permite să vândă bilete doar pentru jumătate din locuri, potrivit Ministerului Sănătății.

„Ne propunem ... să introducem o interdicție a cinematografelor până la 1 iulie și începând cu 2 iulie - să le permitem activitatea cu o capacitate de maximum 50 la sută și în funcție de alte cerințe clare”, a declarat ministrul Sănătății, Maxim Stepanov, în cadrul ședinței.

Vă  reamintim că, guvernul era cât pe ce să permită cinematografelor să funcționeze începând cu 10 iunie, dar din cauza lipsei de filme noi, acestea nu erau gata să se deschidă. Din cauza pandemiei, premierele cinematografice au fost amânate, astfel încât nu se așteaptă mari venituri în viitorul apropiat.

La Kiev a fost deja luată o decizie formală de a relua funcționarea cinematografelor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 184

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți