Cultură
Redactor: Sergiu Barbuța
19 mai 2021

Directorul Școlii din Oprişeni a fost distins cu medalia „Pentru gloria Bucovinei”

Directorul Școlii din Oprişeni a fost distins cu medalia „Pentru gloria Bucovinei”
19 mai 2021

Directorul Școlii din Oprişeni a fost distins cu medalia „Pentru gloria Bucovinei”

Directorul Școlii medii din Oprişeni și profesorul de istorie, Nicolae Bodnariuc, fondatorul și conducătorul muzeului școlar de arheologie „Maximilian Hacman”, a fost distins cu medalia „Pentru gloria Bucovinei”.

Această distincție a fost acordată pentru a evidenția munca asiduă în domeniul muzeografic și menținerea vie a memoriei istoriece, culturii popoarelor, moștenirii istorico-culturale în contextul marcării la data de 18 mai a Zilei Internaționale a Muzeelor și a Nopții Europene a Muzeelor.

Medalia „Pentru gloria Bucovinei” a fost înmânată de Serghii Osaciuk, șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

„Aduc sincere mulțumiri conducerii regionale Cernăuți pentru înalta distincție, pentru recunoașterea muncii mai bine de două decenii în domeniul muzeografic. Este o decorație comună. Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit realizarea unui muzeu minunat, familiei, elevilor, părinților, colegilor, prietenilor, oamenilor de afaceri ce ne sprijină material”, a subliniat Nicolae Bodnariuc pe propria pagină de Facebook.

Printre lucrătorii muzeelor, distinşi de guvernatorul regiunii Serhii Osaciuk cu distincţia „Pentru gloria Bucovinei”, s-a aflat şi Oleg Koleankivski, directorul Muzeului Regional de Arhitectură Populară şi Trai din Cernăuţi.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 599


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți