Cultură
Redactor: Marin Gherman
15 octombrie 2019

Interpretul Grigore Gherman câștigă cea de-a 6-ea gală a showului „Te cunosc de undeva”

Interpretul Grigore Gherman câștigă cea de-a 6-ea gală a showului „Te cunosc de undeva”

Interpretul Grigore Gherman, originar din satul Pasat, regiunea Cernăuți, a câștigat cea de-a 6-ea Gală a showului „Te cunosc de undeva”  la Antena 1 și a donat 1000 de euro lui Mihăiță Florea din Ploiești, un tânăr de 16 ani, singur la părinți, care suferă de o maladie ale cârei crize sunt rezistente la tratament și care le face viața acestor oameni un adevărat calvar.

Mihăiță are nevoie de un implant care i-ar ușura suferința, însă părinții lui nu își permit această intervenție.   „Te cunosc de undeva” este o emisiune cu o audiență maximă la sate și orașe în România, fiind premiată de 8 ori ca fiind cel mai tare show televizat din România.

Grigore Gherman a câștigat ediția jucându-l pe Tarkan, celebru artist turc. A cântat pe parcursul ediției în turcă, a dansat, a avut și „un harem” de fete în jurul lui. Grigore Gherman care este interpret de muzică populară, în cadrul acestui show, a cântat în ebraică, într-o limbă africană și rusă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 3930

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți