Cultură
11 martie 2022

Jamala a dispărut înainte să cânte la finala Eurovision România 2022

Jamala a dispărut înainte să cânte la finala Eurovision România 2022
11 martie 2022

Jamala a dispărut înainte să cânte la finala Eurovision România 2022

Ce a pățit cântăreața din Ucraina: „Probabil ea a asociat bătăile tobelor cu bombardamentele” Jamala a fost invitată să cânte la finala Eurovision România 2022.

Acolo a susținut un moment emoționant, însă, înainte de acesta, cântăreața din Ucraina, care s-a refugiat o perioadă în România de teama bombardamentelor din țara natală, a dispărut, după cum a povestit Iuliana Marciuc (manager de proiect Eurovision România) pentru fanatik.ro, citat de Libertatea.

Jamala a câștigat competiția internațională Eurovision în 2016 cu piesa ”1944”, o piesă de război, cu un text extrem de actual. Eu am văzut o postare pe rețelele sociale, unde ea a mulțumit poporului român, pentru faptul că a ajutat-o să se refugieze împreună cu cei doi copii. Soțul ei i-a condus până la graniță. Jamala doar a tranzitat țara noastră. Am găsit-o în Turcia, la sora ei”, a declarat Iuliana Marciuc, care e manager de proiect Eurovision România.

Pe scenă, cântăreața din Ucraina a avut un moment emoționant, însă înainte de acesta a trecut prin clipe de panică. Jamala s-a emoționat foarte tare și înainte cu doar câteva minute să cânte a ieșit afară. Organizatorii s-au îngrijorat când au văzut că a dispărut.

„A venit direct de la aeroport, a participat la repetiții și apoi a rămas puțin să se odihnească. În timpul show-ului, Jamala a fost dusă în culise, ca apoi să dispară brusc! Înaintea ei a fost trupa Zdob și Zdub și, probabil, speriată de tobe, a făcut un atac de panică. A ieșit pur și simplu afară, fără să spună nimic! În acel moment a fost panică totată. Am căuta-o peste tot, cu toții. Ne-am uitat după ea și în public… Cineva a spus chiar să sunăm la 112, să nu i se fi întâmplat ceva rău. În tot acest timp, Cristina Manoliu a avut, în direct, un moment prelungit de circa 4 minute, pentru a trage de timp, în speranța că o găsim pe Jamala. Am avut noroc cu un coleg care a ieșit în afara clădirii și a văzut-o. A reușit cu greu să-și revină și a intrat pe post. Probabil ea a asociat bătăile tobelor cu bombardamentele din Ucraina!”, a mai spus Iuliana Marciuc pentru fanatik.ro.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 950


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți