Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
14 mai 2019

La Cernăuţi va fi lansată expoziţia „Vacanţe franţuzeşti”

La Cernăuţi va fi lansată expoziţia „Vacanţe franţuzeşti”

La 17 mai  la Centrul cultural „Vernisaj” din oraşul Cernăuţi va avea loc lansarea expoziţiei de artă „Vacanţe franţuzeşti” cu participarea artiştilor din Lviv, Kiev şi Cernăuţi.

Expoziţia este rezultatul călătoriei de creaţie în Europa a artiştilor ucraineni Anatolii Furlet (Kiev), Igor Badneak (Lviv) şi Marina Rybaciuk (Cernăuţi) în luna august 2018.

Expoziţia dată este parte integrată a unui proiect comun al artiștilor intitulat  „Europa fierbinte”, care cuprinde atât expoziţii de grup cât şi personale ale artiștilor din diferite orașe ale Ucrainei, în dorința de a împărtăși impresiile de neuitat trăite de ei în timpul călătoriei în țările europene.

Începând din Transilvania (România), Coasta de Azur (Franţa), Veneţia (Italia), Izola (Slovenia) şi mai departe, pe pânzele artiştilor sunt imprimate cele mai încântătoare piesaje şi trăiri descoperite în timpul călătoriei cu penelul în mână.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 361

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți