Cultură
Redactor: Mariana Struț
14 februarie 2022

La Cernăuți a fost inaugurată expoziția ”Motivele plaiului bucovinean”

La Cernăuți a fost inaugurată expoziția ”Motivele plaiului bucovinean”
14 februarie 2022

La Cernăuți a fost inaugurată expoziția ”Motivele plaiului bucovinean”

La Muzeul Regional de Artă Cernăuți a fost inaugurată o expoziție de lucrări ale profesorilor din școlile de artă și ale secțiilor pentru elevi.

Pentru a doisprezecea oară a fost deschisă la Cernăuți expoziția „Motivele plaiului bucovinean”. Profesorii școlilor de artă și secțiilor din cadrul școlilor de artă din regiunea Cernăuți și-au prezentat lucrările vizitatorilor muzeului regional de artă.

La această expoziție au fost prezentate peste 100 de lucrări realizate în tehnici diferite, folosind o varietate de teme și materiale. Expoziția cuprinde lucrări grafice și picturale, sculptură, arte decorative și aplicate, fotografii, spune curatorul expoziției Vasile Bejenar.

„Artiștii au ocazia să prezinte peisaje, plein air-uri realizate în regiunea sau orașul lor natal. Artiștii demonstrează imaginea modernă a regiunii Cernăuți - unică prin culoare și tradiții profunde”, adaugă Bejenar. Expoziția va dura până la jumătatea lunii martie, a spus curatorul.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 318


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți