Cultură
Redactor: Mariana Struț
15 ianuarie 2020

La Cernăuți ar putea fi inaugurat un Centru cultural moldovenesc

La Cernăuți ar putea fi inaugurat un Centru cultural moldovenesc

A avut loc o întrevedere a șefului Administrației regionale Cernăuți, Serghii Osaciuk cu Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Ucraina, Ruslan Bolboceanu.

La întâlnire a fost discutată o posibilă extindere a relațiilor bilaterale ucraineano-moldovenești și în deosebi inaugurarea unui Centru cultural moldovenesc în regiunea Cernăuți.

”Ne este extrem de ușor să conlucrăm, luând în considerație că avem un trecut comun, dumneavoastră cunoașteți zona nord-bucovineană, ați avut numerpase vizite în regiunea noastră. Iar practicile europene ne vor ajuta să extindem colaborarea”, a specificat  Serghii Osaciuk.

În afară de aceasta participanții la întrevedere au menționat că este nevoie și de îmbunătățirea colaborării în sfera mediului de afaceri.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 733

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți