Cultură
Redactor: Marin Gherman
24 iulie 2020

Mențiunea „Bucovina recunoscătoare” pentru artistul fotograf Nicolae Hauca din Cernăuți

Mențiunea „Bucovina recunoscătoare” pentru artistul fotograf Nicolae Hauca din Cernăuți

Artistul fotograf Nicolae Hauca din Cernăuți, membru al Uniunii Naționale a Artiștilor Fotografi din Ucraina și Asociației Artiștilor Fotografi din România, a primit de la guvernatorul regiunii Cernăuți, Serghei Osaciuk, mențiunea „Bucovina recunoscătoare”, notează Agenția BucPress din Cernăuți.

Nicolae Hauca s-a născut în 1962 în satul Boian, regiunea Cernăuți. A absolvit Universitatea din Cernăuți, Catedra de Filologie Română și Clasică. A lucrat în presa scrisă din regiune și în audiovizual. A fost implicat în realizarea unor proiecte de afaceri regionale și transfrontaliere. Coordonează blogul Euromedia Bucovina și asociația Pro-Bucovina.

Centrul Media BucPress – asociația jurnaliștilor români din Ucraina – transmite cele mai sincere felicitări artistului fotograf Nicolae Hauca pentru întreaga sa activitate de promovare în spațiul media a evenimentelor culturale organizate de comunitatea românească din regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 352

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți