Cultură
16 mai 2019

Poeta populară și interpreta Sofia Roșca și-a prezentat o nouă carte de versuri

Poeta populară și interpreta Sofia Roșca și-a prezentat o nouă carte de versuri

La Noua Suliță, regiunea Cernăuți, a avut loc prezentarea cărții poetei populare și interpretei Sofia Roșca – "Testamentul meu pentru viitorul tău".

La eveniment au participat reprezentanți ai asociațiilor pentru cultura românească din regiunea Cernăuți, jurnaliști, diplomați români (consulul general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu), admiratorii creației Sofiei Roșca, care este  solistă și autoare de cântece în cadrul Ansamblului „Țărăncuța” din Marșenița.

 „Țărăncuța” este cunoscută mai mult la nivel local, dar membrii ei au evoluat și pe scenele mari. De o frumuseţe „tradiţională” deosebită sunt aceste doamne, când ies pe scenă îmbrăcate în costume populare, scoase parcă din lada bunicii. De ţinuta interpretelor se preocupă colega lor, Sofia Roşca, meşteriţă de haine populare, care a prezentat românilor din regiune un alt tezaur - "Testamentul meu pentru viitorul tău".

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 503

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți