Cultură
Redactor: Mariana Struț
18 noiembrie 2020

Poza făcută în regiunea Cernăuți a intrat în Top-10 al concursului ”Wiki Loves Earth”

Poza făcută în regiunea Cernăuți a intrat în Top-10 al concursului ”Wiki Loves Earth”

 Au fost publicate cele mai bune fotografii ale concursului fotografic ”Wiki Loves Earth 2020”. Acestea sunt zece fotografii ale ariilor protejate din Ucraina, care au primit cele mai mari note de la juriul celui de-al optulea concurs.

Aceste fotografii reprezintă Ucraina la etapa internațională a concursului fotografic. Despre aceasta a anunțat ONG-ul „Wikimedia Ucraina”.

”Wiki Loves Earth” este un concurs internațional de fotografie care are drept scop adunarea fotografiilor care reprezintă monumentele naturale. Competiția a avut loc în Ucraina pentru al optulea an consecutiv. Anul acesta au fost înregistrați 475 de participanți, care au încărcat 20,5 mii de fotografii. Majoritatea concurenților au participat pentru prima dată. Organizatorul concursului din Ucraina este ONG-ul „Wikimedia Ucraina”.

Zece cee mai bune fotografii aparțin la 5 autori. Victoria Rohovenko și Serhii Neterciuc au depus lucrările la concurs pentru orima dată. Serhii Miroșnic, Vitalii Bașkatov și Mihailo Remeniuc au participat de mai multe ori la concursul ”Wiki Loves Earth”.

Fotografiile care au participat la concursul ”Wiki Loves Earth” au fost făcute în regiunea Mikolaiv – 4 foto, în Kiev -2, și câte o fotografie în regiunile Cernăuți, Ivano-Frankivsc, Herson și Sevastopil.

Fotografia realizată în regiunea Cernăuți pezintă monumentul natural geologic ”Dealurile conului”. Această minune naturală a canionului Nistru este situată în satul Nagorianî, raionul Kelmenți. Autorul fotografiei este Serhii Nesterciuk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 479


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți