Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
05 octombrie 2021

Teatrul din Cernăuţi îşi anulează mai multe spectacole

Teatrul din Cernăuţi îşi anulează mai multe spectacole
05 octombrie 2021

Teatrul din Cernăuţi îşi anulează mai multe spectacole

Din cauza îmbolnăvirii a circa 20 de actori ai teatrului muzical-dramatic “Olga Kobyleanska” din Cernăuţi, o parte din spectacole au fost anulate.

Despre aceasta a declarat pentru molbuk.ua, actriţa teatrului, Maria Romanova.

“În prezent, teatrul desfăşoară spectacole în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică. Însă, săptămâna trecută  a fost susţinut doar spectacolul pentru copii de duminică. Din cauza îmbolnăvirii actorilor, nu putem aduna echipa necesară pentru prezentarea spectacolului, aşa că am fost nevoiţi să anulăm  celelalte spectacole”, a spus ea.

Totodată, Maria Romanova a menţionat că în prezent, “situaţia privind îmbolnăvirea actorilor este următoarea: unii revin de pe buletin medical, alţii pleacă. Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus creşte zilnic şi majoritatea cazurilor au fost depistate pozitiv. O amenea situaţie critică nu fost niciodată. În opinia mea, pentru stoparea răspândirii virusului, teatrul ar trebui închis în carantină”, a mai spus actriţa Maria Romanova.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 436


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți