Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
01 mai 2022

Un actor ucrainean de succes luptă împotriva agresiunii ruse

Un actor ucrainean de succes luptă împotriva agresiunii ruse
01 mai 2022

Un actor ucrainean de succes luptă împotriva agresiunii ruse

Mykola Zavaryhin este medic militar  al Brigăzii 128 separate de asalt montan din Transcarpatia. Înainte de război a fost  actor și cascador. Acum este în Forțele Armate, se arată pe pagina de Facebook a Legiunii Transcarpatice.

Mykola Zavaryhin și-a dus familia de la Kiev în vestul Ucrainei după începutul războiului. Apoi i-a trimis în străinătate. A decis să meargă la biroul de înregistrare și înrolare militară.

„Am întrebat la biroul militar de înregistrare și înrolare la ce aș putea fi de folos. M-au întrebat: „Vrei să fii medic militar?”

Bărbatul nu avea experiență militară. A lucrat ca actor și cascador ecvestru. A jucat în filmele ucrainene „Zahar Berkut”, „Turnul de veghe”, „Corbul negru”.

"Eram responsabil pentru siguranța actorilor, cascadorilor, pirotehnicii, iar aceste abilități sunt de mare ajutor acum. Îmi este mai ușor să aleg poziția potrivită pentru a urmări lupta și pentru a ajuta răniții dacă este necesar", a spus militarul.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 196


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți