Cultură
30 decembrie 2020

Uniunea Ucrainenilor din România a oferit cadouri copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Uniunea Ucrainenilor din România a oferit cadouri copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Uniunea Ucrainenilor din România mulțumește copiilor, cadrelor didactice și tuturor celor care prețuiesc limba maternă, păstrează și continuă tradițiile și obiceiurile ucrainene.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Uniunea Ucrainenilor din România a oferit, în perioada 14-23 decembrie, cadouri celor aproximativ 8000 de elevi care studiază limba maternă ucraineană, precum și preșcolarilor, răsplătindu-i pentru rezultatele școlare și extrașcolare și pentru participarea lor la diverse activități desfășurate de UUR pe parcursul anului, se specifică în mesajul UUR postat pe pagina de Facebook.

Anul acesta, ținând cont de contextul generat de pandemia de coronavirus, serbările de Crăciun au fost organizate, în special, în regim online de către profesorii de limba ucraineană împreună cu elevii lor, în parteneriat cu filialele județene ale UUR. Cadourile au fost înmânate de membrii comitetelor UUR în fiecare județ, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Uniunea Ucrainenilor din România mulțumește copiilor, cadrelor didactice și tuturor celor care prețuiesc limba maternă, păstrează și continuă tradițiile și obiceiurile ucrainene. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă multă sănătate, bucurii și îndeplinirea tuturor viselor!

Agenţia BucPress - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 182


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți